Kom naar de informatieavond over Verkoopstyling! Woensdag 11 maart 2015 in Utrecht.

Kom naar de informatieavond over Verkoopstyling! Woensdag 11 maart 2015 in Utrecht.

Wilt u ook van TE KOOP naar VERKOCHT?
Kom op woensdag 11 maart 2015 naar de gratis informatieavond over Verkoopstyling in Hart van Hoograven in Utrecht!

Verkoopstyling is een bewezen effectieve manier om woningen aantrekkelijk te maken voor een breed publiek. Zie het als een marketingtool; iets dat je wilt verkopen, moet je aantrekkelijk presenteren. Dat is waar het bij verkoopstyling om draait.

Een huis kopen, gaat voor 90% op gevoel. Door uw huis te (laten) stylen voor verkoop, kunt u het gevoel van een potentiële koper positief beïnvloeden. En wist u dat een huis dat gestyled is voor verkoop, meer kijkers trekt? Meer kijkers, betekent een grotere kans op verkoop.

Ik ben gecertificeerd verkoopstylisten en op woensdagavond 11 maart geef ik in Hart van Hoograven in de wijk Hoograven in Utrecht, een informatieavond over verkoopstyling. Tijdens deze avond zal ik je aan de hand van voorbeelden (ook van hoe het niet moet!) laten zien hoe styling een verschil kan maken in de presentatie van je woning en aan welke elementen je dan moet denken. Neem je blocknote mee, want ik ga je voorzien van praktische tips, die je direct thuis toe kunt passen.

En ja, verkoopstyling kan ook al voor een klein budget!

Datum : woensdag 11 maart 2015
Tijdstip : 19.30 – 20.30 uur
Locatie : Hart van Hoograven, ‘t Goylaan 77 in Utrecht
Entree : gratis

Heel graag tot ziens op de informatieavond over Verkoopstyling!

Vriendelijke groeten,
Hester Nagel

PS: aanmelden is niet nodig, maar mag wel! Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wil je zeker zijn van een plekje, stuur me dan even een mailtje of een bericht via de contactpagina.

Ken je meer mensen voor wie deze informatieavond over verkoopstyling interessant kan zijn? Deel dit bericht dan via onderstaande social media buttons! Dankjewel!