Interieurstyling

Heb je moeite om je woning écht sfeervol en huiselijk te maken? Zou je graag eens met een styliste van gedachten willen wisselen?

940x300

Interieurstyling, hoe werkt het?

Heb je moeite om je woning écht sfeervol en huiselijk te maken?

Zou je graag eens met een styliste van gedachten willen wisselen?

De Stijlzaak helpt je graag met een advies om je woning zó te stylen dat thuiskomen je doet ontspannen. Dat je huis een plek is waar je graag vrienden ontvangt, waar je eindeloos kunt tafelen, waar je je terug kunt trekken om een boek te lezen, waar je kinderen kunnen spelen of waar je een speciaal plekje hebt waar je van de zon kunt genieten. Home is where the heart is…

Bij een interieurstyling starten we altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, want een goede klik van twee kanten is de basis van een vruchtbare samenwerking met goed resultaat. Bovendien is elkaar leren kennen essentieel om een interieuradvies te kunnen geven dat bij je past. In dit gesprek bevragen we je over wat bij jou past; jouw smaak, jouw voorkeur voor kleur en sfeer zijn de basis, het vertrekpunt voor het persoonlijke advies.

Het advies kan op verschillende gebieden liggen. Dit kan zo eenvoudig of uitgebreid zijn als je wilt, denk bijvoorbeeld aan:

  • Advies over kleurgebruik
  • Advies over de indeling van ruimtes in je woning
  • Advies over het gebruik van accessoires
  • Advies over verlichting
  • Advies over de stoffering van je woning
  • Samen op pad gaan om passende accessoires te kopen
  • Begeleiding en uitvoering van (verbouwings-)werkzaamheden

940x300
Op basis van jouw wensen, gaan wij aan de slag met een praktisch uitvoerbaar plan om jouw interieur een boost te geven en je huis echt je thuis te laten worden. Kleur is een belangrijk onderdeel van het advies. Elk mens voelt zich goed bij een andere kleur en kleur is zeer bepalend voor het effect dat een ruimte op jou en je gevoel heeft.

Wees niet bang dat je een geheel nieuwe set meubels aan moet schaffen, het verplaatsen van meubels, het schilderen of behangen van een muur, het verwijderen van losse spullen en het toevoegen van leuke accessoires of grappige items kunnen je huis al een heel andere look geven. En ja, interieurstyling is ook mogelijk met een beperkt budget.

Omdat er veel mogelijkheden zijn, zijn de tarieven voor interieurstyling op aanvraag. Schroom niet om vrijblijvend een mail te sturen naar info@destijlzaak.nl of te bellen met vragen over de tarieven! Je kunt ons bereiken op 06-49352386.

940x300

Workshop moodboard maken

Je hebt een nieuwe woning gehuurd of gekocht en wilt aan de slag gaan om het leuk in te richten. Maar waar begin je?

Een moodboard is een handig hulpmiddel om een idee te krijgen van de sfeer en stijl van je huis. Bovendien is het erg leuk om een moodboard te maken!

Onder begeleiding van een ervaren interieurstyliste/workshopleider ga je aan de slag om je eigen moodboard te maken. Een moodboard is een sfeerbeeld van een ruimte en bestaat uit plaatjes, tekeningen, stofjes en texturen, die weergeven hoe jouw woning (of een specifieke ruimte in het huis) eruit zal komen te zien.

Het maken van een moodboard heeft als voordeel dat je gericht op zoek kunt gaan naar meubilair, vloeren en gordijnen om je woning sfeervol in te richten.

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en is te reserveren vanaf 4 personen. Voor meer informatie en reserveringen, mail naar info@destijlzaak.nl of bel 06-49352386.

Tip: ook leuk om te doen ter voorbereiding op het inrichten van een babykamer!

940x300

Na 5 jaar een vrij neutrale inrichting gehad te hebben, wilden wij wel wat meer kleur in ons interieur aanbrengen. Wij hebben Hester Nagel om advies gevraagd en zij heeft aan de hand van foto’s van de inrichting een keus gemaakt voor accessoires in blauwe accenten en daarmee onze woonkamer opnieuw gestyled. Het resultaat is helemaal naar ons zin, het is echt gezellig geworden en we krijgen veel positieve reacties. Hester, reuze bedankt!

Nico en Elly Zijl - eigenaren eengezinswoning in Amersfoort