HesterDeStijlzaak

Over De Stijlzaak

De Stijlzaak is een jong en enthousiast bedrijf op het gebied van Verkoopstyling en Interieuradvies.

De drijvende kracht achter De Stijlzaak is Hester Nagel. Creatief – Ondernemend – Doelgericht.

“Mooie dingen zijn een thema in mijn leven. Ik houd ervan om mij te omringen met mooie spullen en ben altijd bezig met ‘mooi maken’. Dit richtte zich in mijn jeugd op van alles; een mooi doosje om mijn tekenspullen in te bewaren, mooi gekafte boeken, kleurrijke (zelfgemaakte) sieraden – matchend met mijn outfit-, sierlijk ingepakte cadeaus, mooi gedekte tafels, enzovoorts.

Sinds ik in vele huizen heb gewoond (maar liefst 7 huizen in 10 jaar), ontdekte ik dat ik steeds meer liefde en aandacht kreeg voor interieur & styling. Steeds meer mensen riepen mijn hulp in om hun huis sfeervol te maken en aan te kleden. Ik merkte dat ik er voldoening uit haal om anderen te helpen met het creëren van een fijne plek – een thuis. Ik ben creatief, heb een scherp opmerkingsvermogen en oog voor detail. Doordat ik heel intuïtief ben, kan ik in korte tijd een ruimte ‘voelen’. Dit stelt mij in staat om snel te doorzien wat er nodig is om van een huis een thuis te maken. Ik wil met De Stijlzaak anderen ook laten ervaren hoe fijn het is om in een mooie ruimte te leven.“

Hester is in 2006 afgestudeerd aan de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming op de Hogeschool Utrecht en heeft, na diverse omzwervingen om de wereld, zes jaar gewerkt als accountmanager bij een creatief bedrijf in de sfeer van organisatieveranderingen en zakelijke evenementen. In het vijfde jaar begon er iets te kriebelen en had zij steeds meer het gevoel iets te missen. Ze besloot haar hart te volgen en haar creatieve talenten te benutten om anderen te helpen met interieur & styling.

Werken als (verkoop-) stylist betekent voor Hester dat zij haar talenten optimaal in kan zetten; behoeften doorzien, haar gevoel voor stijl commercieel benutten, mensen enthousiasmeren, creatieve oplossingen bedenken, het MOOI maken van ruimtes en daarmee mensen helpen. Of dat nu is met het verkopen van jouw huis of met het creëren van een Thuis.

Hester is gecertificeerd verkoopstyliste en is aangesloten bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV). Het LNV is het eerste netwerk van gecertificeerde verkoopstylisten in de Benelux en het grootste netwerk van volledig opgeleide verkoopstylisten. Hester is de enige LNV-verkoopstyliste in de stad Utrecht. Het LNV beschikt over het Qfor kwaliteitslabel en is daarmee een gecertificeerd en erkend opleidingsinstituut. Het Qfor kwaliteitslabel staat garant voor professionaliteit en kwaliteit.

Bekijk hier het LinkedIn profiel van Hester.

HesterDeStijlzaak