Zakelijk

Informatie voor makelaars en projectontwikkelaars

TeKoopMozaik_940x200

Voor makelaars

Als makelaar doet u, in deze uitdagende markt, uw uiterste best om woningen tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. U doet u er alles aan om uw klanten te helpen hun woning zo goed mogelijk in de markt te zetten; u kijkt naar de locatie, de grootte en de indeling van de woning, u wijst de eigenaren op eventueel achterstallig onderhoud en u zorgt voor een wervende advertentietekst.

Maar wat u wellicht niet doet, is kijken naar het meubilair en de spullen van de eigenaren, want die worden immers niet verkocht. Bent u zich ervan bewust dat 80% van de kijkers niet in staat is om door de spullen van een ander heen te kijken? Zij vinden het moeilijk om zich voor te stellen hoe hun eigen meubilair zou passen in een woning. Dat wordt extra moeilijk als een woning vol oogt of afschrikt door felle kleuren of een uitgesproken smaak.

Een perfecte woningpresentatie is daarom zeer belangrijk. Verkoopstyling zorgt ervoor dat een woning op een professionele manier optimaal gepresenteerd wordt. Aantrekkelijk voor een breed publiek. Overzichtelijk, ruimtelijk en licht. Wij kijken naar de indeling en de functie van de verschillende ruimtes in een woning en geven tips en adviezen om de woningpresentatie te optimaliseren.

Een gestyled huis genereert veel belangstelling en vergroot de verkoopkans. Hiermee kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten, bovendien toont uw betrokkenheid aan de verkoper. Door verkoopstyling toe te passen gaat u met een minimaal budget naar een maximaal resultaat. Hiervan heeft zowel u als uw klant direct profijt.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem dan contact op voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking.

 

TeKoopMozaik_940x200

Voor projectontwikkelaars

Als projectontwikkelaar heeft u zich serieus verdiept in de locatie van uw project, heeft u onderzoek gedaan naar uw doelgroep en haar behoeftes en heeft u het type bouw en de indelingen van de woningen hierop afgestemd.

Om uw woningen te verkopen, laat u een mooie folder (of zelfs een glossy brochure) ontwerpen, waarin alle mogelijkheden van de woning keurig met afmetingen op papier vermeld staan. Toch vinden veel kopers het lastig om op basis van tekeningen en schetsen een woning te kopen.

Als uw project op een populaire locatie gebouwd wordt, verkoopt u toch vaak al veel woningen voordat de bouw van start gaat. In de praktijk blijken er vervolgens toch altijd een aantal woningen niet verkocht te worden. De reden hierachter is dat potentiële kopers het lastig vinden om ‘door het beton heen te kijken’.

Wat belangstellenden het duwtje in de rug kan geven dat zij nodig hebben, is een sfeervol ingerichte modelwoning. Kopers vinden het lastig om hun eigen meubilair en persoonlijke spullen voor zich te zien in een lege woning. De ervaring leert dat nieuwbouwwoningen sneller verkocht worden wanneer de mogelijkheid wordt geboden om een compleet ingerichte woning te bezichtigen. Door te laten zien wat de mogelijkheden van de ruimtes zijn, help je de koper: ‘hier past een tweepersoonsbed, hier kun je een ruime eettafel plaatsen’. Zo krijgen zij een heldere indruk van de gebruiksmogelijkheden en hoe zij hier hun thuis kunnen gaan creëren.

De Stijlzaak kan voorzien in het inrichten van modelwoningen, eventueel in samenwerking met andere professionals, die bijvoorbeeld voor professionele verkoopfoto’s kunnen zorgen

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem dan contact op voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking.

 

“Toen ik Hester zes jaar geleden aannam bij het bedrijf waar wij destijds allebei werkten (ik als directeur en Hester als accountmanager), maakte haar aanstekelijk enthousiasme en energie gelijk indruk. In de jaren die volgden bleek Hester niet alleen iemand die graag hard werkt en steeds weer nieuwe dingen wil leren, maar ook iemand die heel goed is in feedback ontvangen én geven.
Ik overdrijf niet als ik zeg dat Hester enorm loyaal is en altijd een positieve bijdrage levert aan wat voor een project dan ook. Een frisse, eerlijke en doortastende vrouw waar het enorm fijn mee werken is.”

Jennifer Lem - directeur Influate